sunnuntai 5. toukokuuta 2013

4 viikkoa takana.


Heippati Hei! taas on viikko takana ja viikon paras päivä, sunnuntai ;) Saa olla vaan ja tehdä rästi hommia! Vappukin tuli juhlittua ja siitä johtuen urheilut on jäänyt hieman vähäisiksi tällä viikolla, varsinkin aerobisten osalta.

Tässä viikon menot:
Ma: Sali
Ti: Sali
Ke:Vapaa
To: Vapaa
Pe: Sali
La: Sali
Su: Sali

Aika salipainotteista menoa, mutta haitanneeko tuo mittään :) pää-asia että on tullut tehtyä. Ensiviikolla mennään taas täydellä rähinällä eteenpäin ja karistellaan vappu serpenttiinit jaloista oikeen kunnolla ;) Lomaan on enää 36 ja niihin mahtuu 5 kokonaista viikkoa... Pinkkeihin housuihin olisi silloin mahduttava :D

Kaivelin eilen illalla koneeni kuva kätköjä ja ajattelin laittaa hieman kuvia menneeltä ja nykyhetkestä. Mun mielestä niistä saa parhaiten motivaatiota jatkaa eteenpäin :) Kuvat on huonolaatuisia puhelinkuvia mutta kyllä niistä olennaisimman näkee!



13.10.2012
 Sama paita molemmissa kuvissa ;) Oisko niin että tytön ryhtikin olis parantunut?? :D

3.5.2013

18.1.2013

 Kuvia sivuprofiilista!


13.10.2012

8.11.2012   

6.1.2013


6.1.2013
18.1.2013


28.3.2013

3.5.2013
4.5.2013

Muutama kuva myös selkämakkaroista ;)


13.10.2012

4.5.2013

Edestä päin.


6.1.2013


28.3.2013

3.5.2013

Tällainen motivaatio pläjäys tähän sunnuntaihin :) Toivottavasti saatte tästä jotain irti itsellenne. Tulevalla viikolla on tiedossa, treeniä, töitä, pari vapista A:an kanssa <3 ja lauantaina lähdenkin espooseen sportti päivää viettämään. Odotan sitä kyllä innolla, siellä pääsee treenailemaan samanhenkisten tyyppien kanssa ja tapaamaan paria Bloggari Idolia! NIIIN Huippua, mutta näistä sitten lisää myöhemmin :)

Oikein vahvaa alkavaa viikkoa jokaiselle :)

Janika














9 kommenttia:

  1. JANIKAAAAA!!!!! MIKS et oo kertonut mulle sun blogistaa!! Okei, missasin sun yhden skypepuhelun, jossa olisit (eiks niin) keronut?!?! Ihan huikeita muutoksia kropassa, upeaa! En varmaan tunnista sua enää kesällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Hiha :D No mä just oisin siinä puhelussa pyytänyt vinkkejä sulta ;) Ja ihan muutenkin MITÄ KUULUU!! mun on pitänyt laittaa s-postia jo pitkään, mutta muistin että sulla on vaihtunut se... ja sitten se on jäänyt! lenkillä tänään mietin teitä, tuli kylmät väreet ja pala kurkkuun kun tajusin että kohta on kesä ja te tuutte :)
      Tää mun blogi nyt on tällainen, pikkuhiljaa! Ihan samalta näytän kuin ennenkin :)
      Skypetetellään ajan kanssa joku päivä, olis asiaa!

      Poista
  2. Oi vau, hienoa kun olet ottanut kuvia, näistä muutoksen todella näkee ihan selvästi. Huomaa sen sun olemuksestasikin ihan livenä, mutta silti ei ole parempaa kuin vertailukuvat! :) Ja vielä tuo jossa on sama paita päällä. Loistavia kerrassaan! :) Pitää itsekin muistaa ottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kuvat on kyllä hyviä motivaation kannalta, niistä näkee editsyks tosi kivasti! Tästä puuttu vielä kuvat ihan alkutaipaleelta viime kesäkuun tienoilta, kerään vielä hetken rohkeutta niiden julkaisuun ;)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Jutta <3 kiva löytää sunkin blogi, tutustun siihen paremmin heti huomenna :) ihanalta vaikutti! Ja huippusuoritus tuo HCR, mä oon haaveillut siitä ensi vuonna! Elokuusa mulla olis tarkoituksena osallistua siihen midnight runiin :)

      Poista
    2. Kiitos! Oli kyllä mahtava kokemus, suosittelen lämmöllä :) Tsemppiä treeneihin <3

      Poista