tiistai 14. toukokuuta 2013

Sportti päivää Bodomilla :)

Oih mitkä maisemat, olet ajanut motaria jo pitkälti yli sata kilometriä.. käännyt rampilta pois ajat 5 min ja PAM henki salpautuu, niin kauniit maisemat siellä oli. Olen saapunut Bodomjärven rannoille, etappina Kaisankoti jossa järjestettiin lauantaina Sporttipäivä, järjestäjinä Monna, Anna ja Tuukka.




 Ohjelmassa oli ensin tervetulotilaisuus jossa kerrottiin päivän kulusta ja jokainen vetäjä kertoi hiukan omia taustojaan ja mitä puuhailee tätänykyään :)



Aamu alkoi mansikkasmoothiella :) NAM

Vetäjät: Monna, Anna, Tuukka.

Paikan päältä löytyi myös shoppailtavaa, Lorna Janen treenivaatteet ja Scitecin lisäravinteet. Jes! Kerrankin sain ylitettyä itseni enkä ostanut mitään, vaikka kaikkea ihanaa oli tarjolla, ihanissa väreissä ja mauissa :D


Scitecin tuotteita.

Ihania värejä <3
Tervetulotilaisuuden jälkeen oli luvassa lenkkiä, kahdella vaihtoehdolla. Joko juoksulenkki Tuukan vetämänä tai reipas kävelylenkki Annan ja Monnan kanssa. Minä valitsin jälkimmäisen :)


Innokasta lenkkiporukkaa :)


Lenkille lähdettiin Monnan johdolla.
Sää oli lauantaina aivan mahtava, laitoin lenkille myös takin mutta kyllä olis tarjennut ihan ilmankin, niin ihanasti aurinko lämmitti :)

Lenkillä kipusimme ensin ylös luonnonsuojelualueelle myllynjärvelle (maisemat oli niin upeat). Koko Kaisankodin miljöö oli kerrassaan ihastuttava, tuntui kuin olisi ollut jossain kaukana poissa, vaikka Helsingin ja motarin hälinä ei ollut kuin kivenheiton päässä.

Lenkkipolulta :)










Ylös Myllynjärvelle vei kapea metsäpolku.

Saimme ylittää myös muutaman esteen ;)

Perillä ylhäällä, luonto tarjoili taas parastaan <3

Punnerruksia puuta vasten :)
Lenkin aikana kun olimme ylhäällä myllyjärvellä pysähdyimme tekemään myös hiukan lihaskuntoliikkeitä. Näin saadaa helpolla normi lenkistä enemmän irti! ;)


Ja pellon kautta takaisin Kaisankodille :)



Oltiin ihan pellolla :D
Lenkin jälkeen olikin sitten ruokailun aika, tällaiselta näytti mun lautanen noutopöydästä nostettuna.
Salaattia ja siemeniä, kesäkurpitsaherkkusienipaistosta sekä riistakäristystä, piimää, vettä ja leipää :)
Noilla eväillä jaksoi sitten hyvin myös tulevat salitreenit.




Lounaan jälkeen oli Annan vuoro avartaa katsettamme ravinnon ja ruokailun suhteen. Puhuttiin myös tärkeistä asioista, kuten laihdutuksen kompastuskivistä, motivaatiosta sekä ulkopuolisten painostuksesta. Tämä aihe on minun mielestäni aika tärkeä ja nykyään paljon tapetilla.
Se miten muut suhtautuu siihen että olet dieetillä ja ulkomuotosi muuttuu, vaikuttaa todella paljon, jos ympärilläsi on paljon ihmisiä jotka suhtautuvat tähän kaikkeen negatiivisesti ja painostavat sinua ruuan ja alkoholin suhteen, on sinun varmasti paljon suurempi riski epäonnistua toivoitteessasi. Niinpä Anna antoikin neuvoksi että kannattaa kylmästi karsia negatiivisuutta ympäriltä ja hankkia saman henkistä seuraa :)


Luennolla :)

Aiheita.


Kertaus on opintojen Äiti! Ravinnosta ei voi koskaan puhua liikaa.

Ravintoluennon jälkeen siirryimme nopsaan salin puolelle, siellä oli mahdollisuus valita kolmesta erilaisesta treenistä ja melkein kaikki ehtikin kokeilla kaikkia kolmea lajia. Tuukka veti osalle porukkaa tekniikoita voimaliikkeistä, esim rinnalleveto, maastaveto, tempaus yms.
Monna opasti osalle porukasta kahvakuulaa  ja Anna laittoi meidän pakarat koville bikinipeppu- treenillä.  Näiden jälkeen halukkaat pääsivät vielä rentoutumaan Monnan venyttely/joogatunnille.


Kaisankodin maisemia
Äitien kukkia :)




Päivä oli kaiken kaikkiaan ihana, ilmoineen, maisemineen ja iloisine vetäjineen :) kaiken tämän jälkeen fiilis oli yksinkertaisesti: Helppo hymyillä :) Kiva oli myös tavata paljon uusia ihmisiä, ketään paikalla olleista ei nimittäin ollut mulle ennestään tuttuja. Ja paljon lisämotivaatiota toi myös tämä päivä :)


Erittäin spesialin tästä päivästä mulle teki vielä se, että sain tavata kaksi idoliani, Annan ja Monnan. Olen lukenut heidän blogejaan pitkin vuotta käydessäni omaa projektiani läpi ja virtuaalinen motivointi ja vertaistuki on ollut sanomattoman tärkeää. Tiukan paikan tullen on voinut lukea tyttöjen juttuja ja taas on ollut paljon paljon helpompi jatkaa ja monta kertaa on näillä voimin lähdetty salille, vaikka varmasti muuten olisi jäänyt vain sohvan nurkkaan. Ihan mahtavaa, ei voi muuta kuin sanoa KIITOS, olette tsempanneet ja auttaneet enemmäin kuin osaattekaan kuvitella <3

Olipa sattuma, nimittäin multa ja Monnalta löytyi enemmänkin yhtäläisyyksiä tatuoinneista kuten nuo My little ponyt :)

Me ja Ponit :) hih

Ihana Anna :)
Syksyllä olisi kuulemma tiedossa uusi sporttipäivä, sitä siis innolla odottaen :) ehkä saan jonkun muunkin raumalaisen silloin kyytiini? ;)


Tästä pääset Leadereiden blogeihin :)
Monna
Anna
Tuukka


IsoKiitos Tehotiimille, päivä oli onnistunut :)






6 kommenttia:

  1. Hitsit, kuulostaa kyllä kivalta. Mua harmittaa etten itse päässyt mukaan, meinaan mäkin mallailin tota sporttipäivää kalenteriini. Ehkäpä sitten syksyllä tosiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava päivä! Syksyllä sinne voisi lähteä isommalla porukalla yhdessä ;)

      Poista
    2. Ihan ehdottomasti jos vaan saadaan sopimaan muihin menoihin :)
      Mä sorruin ostamaan Lorna Janen trikoot lauantaina ja nyt on hirvee hinku salille kokeileen niitä!!

      Poista
    3. Jes toi on paras fiilis, PAKKO PÄÄSTÄ REENAA :D ja noi uudet vaatteet saa aina aikaan sen!! Mä ainakin voin ihan heti tunnustaa että oo ihan väline/vaate urheilija! ne antaa niin paljon lisä motivaatiota ja ilosuutta treeniin :)

      Poista
  2. Ihanan aurinkoinen sporttipäivä, toivottavasti joskus itsekin pääsen osallistumaan vastaavaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä pitäisi olla tällainen vastaava uudestaan, kannattaa kyllä ihmeessä osallistua :) oli kivaa!!!

      Poista