tiistai 7. toukokuuta 2013

BuuuHuuuu RepsahDuuuHuuus......




Jeps tänään se sitten iski ja kovasti! Naps kuului ja selkäranka katkesi... siis ruokavalion suhteen!
Annoit hiukan pikkurilliä vappuna, niin eikös se sokerihirviö vaani selän takana ihan kokoajan. DippaDui, ei auta kuin myöntää! Heikosti meni tämän päivän osalta ja se vei koko käden!


Aamupala, se päivän tärkein.


Aamu lähti hienosti liikkeelle ja aamiainen näytti tältä. Terveellisesti kakkuna-valkuaismunakas kera kurkun ja toi epämäräisen näköinen sörsseli sisältää 100g vadelmaa, vehnäleseitä ja soijalesitiini rakeita. Ruuatkin oli valmiina jääkappissa,
2x kukkakaalia jauhelihalla ja raejuustolla... Hyvin valmistauduttu, mutta 11 tunnin työpäivä vei mehut ja ennen kuin ehdin nauttia päivän toista ruokaa oli jo edellisestä ateriasta liian pitkä tauko ja tärinä iski päälle.



Siellä ne suklaiset fasupalat vaanii, muka niiiiin viattomana ;)


Ja mitäs meidän työpaikalta sitten löytyikään... joka paikassa vaaniva vaaran paikka... Niin se käsi vaan haksahti ja liian nopeaan suuhun kapsahti :D Herkku jos toinenkin... Tiskillä törötti kasa karkkia ja niinhän mä aloin niitä napsia. Meni yksi, meni toinen ja meni kolmaskin! eikai tässä konkurssissa haittaisi enää muutama lisääkin??


Karkkeja meidän työpaikan tiskillä...


TerveJaMORJES! Sitä morkkiksen määrää, no eipä voi kuin itseänsä syyttää! Mitä tästä opimme? No ainakin sen ettei aterioiden väli saa koskaan venyä yli neljään tuuntiin, koska silloin ainakin minulla itselläni sortumisen vaara kasvaa heti ainakin 50% ja sitten  kun herkkuja on tarjolla se kasvaa sen 100%.


No onneksi ilta jatkui paremmissa merkeissä, kävin vetämässä Pt:een kanssa vesitorninmäellä rankan mäkijuoksutreenin johon sisältyi punnerruksia, vatsoja ja selkää. Huh hei, 11 tuntia töitä ja reeni päälle.Tämä tyttö on valmista kauraa.



Uusi lemppari palkkari, banaanin makuinen.


Palkkari naamaan ja unille. Huomenna uusi yritys :)


Näillä mennään nyt eteenpäin. Treeni kulkee hyvin, nyt vaan pitää saada itsekuri kiristettyä myös entiselleen. Sen verran tylsä fiilis tästä repsahduksesta tuli, että mitä sitä jatkamaan.
Hei hetken se maituu suussa hyvältä, mutta kamoon neiti, ei se nautinto mene hyvän ja kevyen fiiliksen edelle, ei sitten millään.
Joten älkää vain tehkö niin kuin minä teen, vaan tehkää niin kuin minä sanon :D

Motivaation täyteistä loppuviikkoa meille ;)

Janika

7 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin sun blogin Monnan blogin kautta ja täytyy kyllä sanoa, että oot tehny ihan mielettömän duunin! Vau! Jään ehdottomasti seuraamaan projektiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!! Hienoa että olet löytänyt tänne :) olet lämpimästi tervetullut! Mehän taidetaankin olla vanhoja tuttuja :) Mahtavaa! On niin kiva saada näitä kommentteja ja jakaa fiiliksiä ihmisten kanssa! Täytyy käydä tutustumassa sun blogeihin, kuvasta päätellen sullakin on treeni mennyt perille, WAU!!

      Poista
    2. Juu niin taidetaan olla :) Ollaankohan törmätty salillakin ohimennen..? Tule ihmeessä tutustumaan :)

      Poista
    3. Ai niin, käyn Womensilla :D Noita saleja kun on Raumalla enemmän kuin yksi ;)

      Poista
    4. Oon joskus aikoinaan käynyt womensilla salilla mutta nykyään tuolla gympissä :)

      Poista
  2. Moi.
    Pakko kysäistä tosta PT:stä...oisko suositella? Olen harkinnut sellasen hankkimista, mutta en tiedä Raumalta ketään...Monnan ottaisin heti jos vaan voisin/saisin jos lähempänä asuis...
    Ja tsemppiä projektiin, ihan uskomattoman hieno kehitys sulla!! WAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Ihan hirveesti en raumalta eri personaltrainereita tiedä, itsesiassa vuosi sitten kun itse aloitin projektin niin löysin ainoastaan Merjan mun omen pt:een siis. Hän työskentelee gymppikunnossa. Nyt niitä kyllä on tullut lisää, aina välillä näkee salilla ohjailemassa, mutten valitettavasti osaa sanoa heistä enempää. Merjaa voi kyllä lämpimästi suositella ja sitten Arto Tarvainen on juuri valmistunut ja erittäin ammattitaitoinen, hänen tarkempia tietoja löytyy tästä linkistä https://www.facebook.com/pages/Hyvinvointipalvelu-Arto-Tarvainen/352824288152409 Jos oiken tiukan pt:een haluaa niin kannattaa varmasti kääntyä Arton puoleen ;)

      Monna onkin ihan huippu tyyppi, tapasin hänet ensimmäisen kerran lauantaina ja oli kyllä todella mahtava persoona!! :)

      Poista