maanantai 27. toukokuuta 2013

Ulkojumppaa ja taas yksi kiireinen viikko!

Zuidaduida! Alkaa jo ihan itseäkin pänniä kun tuntuu etten kirjoita mistään muusta kuin siitä, että on KIIRE. Saatikka että en edes ehdi kirjoittaa niin paljon kuin haluaisin... Noh loman jälkeen tähän saa kyllä tulla muutos, pitää olla enemmän aikaa tai siis pitää järjestellä käytettävissä oleva aika paremmin.

Viime viikon urheilusaldo jäi suoraan sanottuna köyhäksi. Helsingin reissussa iski pienoinen flunssa joka vaivaa päänsäryllä ja nuhalla edelleen... Mutta en anna sen nujertaa, paljon unta ja paljon töitä :D kyllä lähtee.

Ma: Aamulenkki + Sali
Ti: Vapaa
Ke: Sali
To: Vapaa
Pe: Spinning
La: Ulkoreeni
Su: Vapaa

Lauantaina tein treenin ulkona, rapuissa. Oli niin hieno ilma, tässä hieman urpokuvamateriaalia sieltä!!



Tasajalkahyppyjä ylös asti, HiiiOp!






Tee itte, mä en jaks! ;)

Tostanoin Vauhtia...


Ja iiiiso hyppy!


Sivuttaisiakyykkyjä ylöspäin.


Punnertaa..


Vartalonkiertoja.


suuntaan jos toiseen.

Ja pakarapotkuja mukaan :)


treenijuomaa!

Oikeen tosi kiva oli tehdä treeniä ulkona ja kuinkas ollakaan aurinko oli jo pienessä hetkessä piirrellyt trendikkäät rusketusrajat selkään ;) Onneksi parin viikon kuluttua pääsee häivyttelemään niitä Kreikan auringon alle.



Tässä ihanan kesäistä kuvaa lauantai illalta.

Vuosi tätä mun tiristelyprojektia alkaa olla takana tasan tällä viikolla, tai oikeastaan vuosi siitä kun aloitin projektin oman pt:een kanssa. Vuosi on ollut opettavainen, innostava, vaikea ja välillä yhtä tunteiden myllerrystä. Se on ollut etsiskelyä ja löytämistä oman sisäisen ja ulkoisen tasapainon kanssa. Ja se jatkuu edelleen, olen puolitiessä tavoitepainoon joten matka ei suinkaan lopu tähän. Aion vielä kirjoittaa tästä aiheesta enemmän, sen millaisia epäonnistumisia ja hulluja repsahduksia on tullut koettua ja kertoa myös niistä onnistumisista ja palkitsevista hetkistä joita on vuoden sisään mahtunut myös paljon.
Tässä kuva sunnuntaiaamulta jolloin sain taas tajuta, että jotain on oikeasti tapahtunut. Välilllä ei oikein meinaa pää pysyä perässä ja tuntuu siltä että peilistä katsoo edelleen se sama tyttö kuin vuosi sitten.
Tässä kuvassa mun lemppari farkkushortsit viime ja edelliskesältä. Kaivaessani niitä kaapista muistelin, että ne oli hiukan kireät viime elokuisella Barcelonan matkalla, että ne onkin varmaan nyt ihan passelit. Niin, mahtuihan ne mutta ongelmana oli ettei ne enää meinannut pysyä päällä. Kyllä siitä tuli hyvä olo, oikeaan suuntaan ollaan menossa!




Huomen Aamulla mulla olis vuorossa cooperin testi, HYI HITTO :D juoksin sen ensimmäistä kertaa 4.9.2012 silloin tuloksin 1940m ja sillä tuloksella pääsin keskitasoon, joten huomenna olisi tarkoituksena päästä tulokseen 2200 jolla pääsisin kuntotasoon:Hyvä. Ja toivottavasti huominen on viiminen cooperin testi ever ;)

Aurinkoista alkavaa viikkoa jokaisella!

Janika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti