sunnuntai 19. toukokuuta 2013

SekameteliSoppaa!!

Kiire kiire kiire, mutta minne?? 6 viikkoa on mennyt salaman nopeasti ja tällä hetkellä tuntuu että kokoajan on kiire ja keskittyminen oikeisiin valintoihin on hankalaa. Aamulla pitäisi herätä aikaisin lenkille ja illalla pääsee salille vasta todella myöhään, what´s the point? No hyvä olo ennen kaikkea, mutta nyt tällä hetkellä tuntuu että kaikki vain stressaa ja liikunnan ilon löytäminen on jossain kiven kolossa.


Ulkona auringossa nautittu aamiainen <3


Lomaan on enää vaivaiset 22 päivää ja kun työpäivät vähenee niin työmäärä kasvaa. Siinä sivussa pitäisi yrittää, syödä terveellisesti, lenkkeillä, saleilla, pakata muutto kamppeita, muutta, tehdä remppaa, ja ennen kaikkea olla yrittäjä :) Kaikki työt on siis saatava pakettiin mitä hiukankin on mahdollista, että voi sitten lähteä hyvillä mielin pariksi viikoksi lomalle.
Mun vuoden Pt sopparikin päättyy nyt tämän kuun loppuun ja se tuo mukanaan omanlaista haikeutta ja muutoksen tuulia.
Kun joku on säännöllisesti motivoinut ja kaitsenut sua vuoden jokaisena viikkona, tuntuu vaikealta jatkaa yksin eteenpäin. Olenko varmasti oppinut kaiken tarvittavan? pärjäänkö ja osaanko yksin? Huh mitä ajatusten juoksua päässä, miljooona asiaa mutta tuntuu silti että pää on aivan tyhjä :D toivottavasti saan jonkun tolkun ja oikean ajatuksen tähän tekstiin.


Kyllä, olen käynyt salilla kaikesta huolimatta :D


Pointti on nyt jokatapausessa se, että on hitonmoinen kiire paikasta toiseen eikä aikaa (muka) ja motivaatiota meinaa löytyä kunnolla urheiluun, mutta yritän ottaa nyt rennosti ja saada kaikki jossain järjestyksessä hoidettua niin että hyvä fiilis säilyy ja tätä juttua olis kiva tehdä :) niinpä tänään juoksulenkin ja aurinkoisen terassihengailun jälkeen päätinkin ottaa salin sijasta pitkät päikkärit ;) ja purkaa mun tuntoja tänne.



Ensimmäiset shortsikelit vihdoin, Rakkautta <3

 Pää asia tällä hetkellä on saavutta kevyt olo ja hyvä mieli, siinä vaiheessa kun lähteminen salille tai lenkille tuntuu puunsyömiseltä on aika katsoa peiliin ja miettiä missä vika, siinä kohdassa mä olen nyt. Onko niin, että vain väsyttää ja kun tätä on tahittu jo vuosi niin olisi vain aika kehitellä jotain uutta? vai mikä nyt oikein on? Mä en vielä sitä tiedä mutta luulen että loman jälkeen viimeistään olen viisaampi. Nautin kuitenkin todella paljon kun lenkille tai salille saa lähdettyä, mutta se lähteminen ja energian löytäminen on tuntuu olevan hukassa.

Kai näitä ylä ja alamäkiä tulee myös tässä laihdutuksessa ja tämäkin angsti fiilis meenee ohitse :D Yksi mikä on varmaa, ettei paluuta entiseen ole. Seison mieluummin vaikka viikon päälläni kun otan sen turvonneen olon ja huonon mielen takaisin!!!
Ei siis muuta kuin kahlaamaan vanhoja kuvia lävitse ;) ja lukemaan innostavia treeni ja laihdutus blogeja, kyllä tämä tästä :)


Liikunnat Viikko 6.
Ma: Vapaa (tatuointipäivä)
Ti: Sali
Ke:Pyörälenkki
To:Sali
Pe:Sali
La:Aamulenkki
Su:Juoksulenkki

3 salia neljästä kerrasta ja 3 aerobista neljästä... eli ei olla nyt tavoitteessa, mutta onneksi liikkumiset ei ole jäänyt aivan nolliin.


Lauantaina matkattiin Mimosan kanssa Hyvinkäälle mun poikaystävän luokse, autossa alkoi olla jo aika kuuma mikä väsytti pienen matkalaisen. Täällä me ollaankin sitten keskiviikkoaamuun asti, jolloin suunnataan takaisin Raumalle. Tiistaina mulla on Helsingissä taas kampauskoulutusta, kivaaa :)

Väsynyttä matkaseuraa etupenkillä <3

Sain myös A:lta kokis pullon :) <3


Tänään sunnuntaina saatiin jo nauttia ihan helteestä <3 aamulla lähdettiin juoksulenkille ihan koko kolmikko, matkanvarrella käytiin hörppimässä vettä suoraan lähteestä :)
Oli kyllä herkullista ja ihanan raikasta!!


Vettä suoraan lähteestä.


Tais mennä myös hiukan nenään :D
Mimosa alkoi olla jo aika puhki tässä vaiheessa lenkkiä ja kuvan ottamisen jälkeen hän menikin makoilemaan tuohon solisevaan veteen :D


Ysävä <3


Sellaisia fiiliksiä on tämä viikko herättänyt... Katsotaan mitä ensi viikko tuo tullessaan, parhaani yritän ainakin tehdä!

Kesän väreissä, kesäterassilla ja tuli jo hiki :)

Oiken aurinkoista ja motivoitunutta viikkoa jokaiselle!!

<3 Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti