sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

2

50 päivää lomaan... :) 
Viikko on taas mennyt hujauksessa ja ohjelmaa on ollut paljon, treeniä on kertynyt kivasti ja takana on muutenkin mukava viikko! Lauantaina A saapui Raumalle. Ohjelmassa ei ollut mitään ihmeempää, illalla katsottiin salkkari leffaa :D ja tänään ollaankin sitten otettu vaan rennosti, nautittu auringosta pitkän lenkin merkeissä  ja illalla käytiin salilla. Maanantaina saan viettää vielä vapis päivää ja ilokseni Akin on vielä täällä <3 :)


Sunnuntai, aurinko ja koiris :)

Kevään ensimmäiset leskenlehdet bongattu :)


 Tässä tämän viikon urheilut!

Viikko Nro 2
Ma: Pyörälenkki + iltaSali
Ti: Vapaa
Ke: Sali
To: Aamulenkki + iltaSali
Pe:AamuSpinning + iltaSali
La: Vapaa
Su: Aamulenkki + iltaSali


<3

Muurahaispesässä kävi jo kova kuhina :)


Mimosalla oli koirapolulla niin kova meininki, että pulla on ollut koko illan ihan poikki :D


30 sekunttia jaksaa roikkua kepeästi :D teeppä ite perässä ;)



Lemppari puuhaa :)


Sunnuntai oli ihanan aurinkoinen ja jo aika lämminkin, lenkillä olisi jo ehkä riittänyt vähemmänkin vaattetta :) Kyllä se kesä sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti!
Ruokakuvat on tältä viikolta jäänyt vähäseen, koska annokset on pitkälti ihan samoja kuin viimeviikollakin, ainoastaan se rahka on vaihtunut soija jogurttiin!
Ei muuta kuin innolla ja motivaatiolla taas uuteen viikkoon, vaakakin heilahti tällä viikolla pienempiin lukemiin 79,2 kg ehkä reissuun on siis mahdollista lähteä 75 kiloisena :D saas nähdä, toivottavasti kova työ palkitaan!

Aurinkoista ja rautaista viikkoa jokaiselle :)

-Janika

2 kommenttia:

  1. Niin kiva tää sun blogi! Ja oot aivan huikeeta työtä tehnyt sun kropan eteen :) Täällä samoja tavotteita,kevyempi askel ja miellyttävämpi peilikuva,ihana kamala raskaus...
    Go Girl!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kiitos Ihana kuulla :) Hiljaa hyvää tulee ja välillä pitää hiukan hölläilläkin ;) mutta kun pitää katseen tiukasti kiinni tavoitteessa on sinne helpompi päästä! Tsemppiä sullekin prokkikseen, ihanaa kun jaksaa paremmin sitten pikkuisenkin kanssa kun olo kevenee ja mieli paranee oman muuttuvan ulkomuodon mukana :)
      Ja hei tänne jakamaan fiiliksiä ihan koska vaan, vertaistuki on aina parasta ja toisen tsemppaaminen!!!

      You too, Go Go Girl ;)

      Poista