maanantai 8. huhtikuuta 2013

Suunnittelua...

Sunnuntai iltana Tampereen reissun jälkeen olin sopinut illaksi kahvittelu treffit ystäväni kanssa ja tarkoituksena oli suunnitella ysäväni asua,hiuksia ja meikkiä hänen tuleviin kisoihinsa. Saan nimittäin  olla onnellisessa asemassa kun ystäväni osallistuu ensi elokuussa Bikini Fitness kisoihin :)
Tällaisessa rennossa asussa lähdin liikenteeseen sunnuntai iltana.

Minä pääsen mukaan taustajoukkoihin ja kannustamaan! Olen myös työni puolesta lupautunut laittamaan hänen hiuksensa,meikkinsä ja kyntensä kisa kuntoon :).
Olen niin innoissani!

Vaikken itse koskaan kisalavoille olekkaan suuntaamassa ja projektini on varsinkin tällä hetkellä puhtaasti laihdutukseen ja kiinteytymiseen tähtäävä, on minusta tosi mielenkiintoista seurata ystäväni edistymistä ja vartalon muokkaantumista. Ja mikäs sen motivoivampaa kuin päästä ihastelemaan timmemä mimmejä sinne kisapaikalle!

Mietimme sopivaa väriä kisa bikineihin, ihanaa tyttöjen hömppää :)

Kisat ovat 10.8 ja ystäväni on aloittanut kisadietin jo maaliskuun alussa. Eilen sain nähdä myös ennen ja jälkeen kuvia projektin ihan alkutaipaleelta sekä nykyisestä tilanteesta ja tytyy sanoa, että on tyttö kyllä ihan huimassa kuosissa. Wautsi Wau!




Tsekkailtiin menneiden kisojen kilpailijoita ja biksuja... mitä kaikkea kisa kokonaisuus vaatiikaan.


Bikini fitneksessä ei missään nimessä ole kyse pelkästään vartalosta, vaan kokonaisuus ratkaisee. Huomioon otetaan, kynnet, meikit, hiukset, bikinit sekä korut ja varsin suurta osaa esittää myös henkilön lavaesiintyminen! Ei siis ole mikään ihan helpponakki mennä ja osallistua vaikka kroppa olisikin ihan huippu kunnossa. Täytyy ottaa huomioon paljon myös muuta ja karismaakin pitää löytyä :)


Se mikä tekee tänä vuonna kisaamisesta todella haastavan on lajin räjähdysmäisesti kasvanut suosio. Viime vuonna kisailijoita oli vain kymmeniä, kun taas tänä vuonna kisaavia tyttöjä on satoja ja vain murto osa pääsee karsinnoista jatkoon. On siis todella tärkeää panostaa kokonaisuuteen jotta erottuu edukseen kaikkien muiden joukosta.


Utelin myös ystäväni tämän hetkisestä ruokavaliosta sekä treenien määrästä. Ruokavalio on askeettinen :D ja urheilu kertoja viikolle kertyy huimat 11 kertaa ja mitä edemmäs mennään sitä tiukemmaksi ruokavalio muuttuu ja treeni kerrat vain lisääntyvät. Kyllä tuollaisessa hommassa vaaditaan myös uskomatonta henkistä kanttia. Go Girl!!

Tästä jännästä jutusta lisää siis myöhemmin, kun asiat etenee ja kisat lähestyy! En kyllä malta odottaa että pääsee kisapaikalle fiilistelemään, kannustamaan ja kokemaan huimaa kisatunnelmaa!


Tässä on yksi elämäni rakkauspakkauksista, 4 vuotias Ranskanbulldog :) vaikka kuin olis halunnut lähteä kahville mukaan, niin ei mamma suostunut.


 Ihanaa Aurinkoista viikkoa ja tsemppiä reeneihin! Tehkää tehokkaasti ja olkaa vahvoja :)

<3 Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti