sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sunnuntain suklaaherkku!


Lauantai iltana tapasin pitkästä aikaa hyviä ystäviäni tyttöjen illan ja rokkitapahtuman merkeissä. Ihana nähdä tyttöjä yhdessä porukalla pitkän ajan jälkeen <3. Illan emäntä oli laittanut pöydän koreaksi ja hiukan siitä tulikin napsittua ;) ai ai ai!! No tänään aamulla vanhana sokerinarkkarin olin heti koukussa ja taas teki mieli jotain hyvällistä. Mutta jotain terveellisempää sen piti olla!
Niinpä päätin kokeilla banaani lettua suklaaproteiinijauheella höystettynä!


Keltuaisen erottelu, lautasella banaani ja prodejauhe.
 Ainekset:

1 Banaani
3 Valkuaista
2 Ruokalusikallista suklaanmakuista proteiinijauhetta


Kaikki aineet sekaisin.

Aineet pannulla :D

Pienellä lämmöllä paistaen pitkään, hyvää tulee :)

Valmis!

Siinä se on valmiina :) ei siitä kovin kaunis tullut, mutta tosi herkullista kylläkin :)
Kylkeen hiukan vatukkaa ja soija jukua: NAUTI :)

Ihanaa ja Aurinkoista sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle :)
Kohta pyöräilemään ja illalla mennään näyttämään raudalle kuka käskee!! :D eikö? ;)

Janika

3 kommenttia:

  1. Olipa kiva löytää tänne Tuulian blogin kautta! :) Täälläkin kokkaillaan usein banaanipannareita, tosin tälläisella sohvaperunalla ne on niitä perinteisiä ilman proteiinilisää. Lautaseltani löytyy noiden lettujen lisäksi aina stevialla maustettua rahkaa ja mustikoita, T taas herkuttelee ihan rehellisesti Nutellalla. ;) Aivan superherkullisen näköisen letun olet kyllä saanut tehtyä, me ollaan nyt vasta monen monen kerran jälkeen alettu onnistumaan niissä.

    Ihanaa viikonloppua Janika! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko muuten huomannut, että sulla on kommentoinnissa sanavahvistus päällä? Muutaman kerran näpyttelin väärin, mutta sain kommentin läpi, ovat usein aika vaikealukuisia... :/

      Poista
    2. Hei Ihanaa että löysit tänne :) blogini on vasta ihan alku tekijöissä ja ulko asukin niin ja näin ja useimmiten kuvat tulee napsittua pelkästään kännykällä. Mutta pikkuhiljaa tämä tästä etenee ;) Ja Tuulia on luvannut antaa mulle hieman vinkkejä heti kun ehtiditään treffata. Mmm mm Nutellaa, jos vain kroppa sallisi niin kyllä se mullekin maistuisi, tiedät varmasti mistä puhun :) Mutta onneksi kevyemmätkin herkut maistuu hyvältä. Rahkasta tykkään tosi paljon mutta se on nyt pannassa tämän hetkisen maidottomuus kokeilun takia :/

      Noissa banaani ja protsku letuissa oon huomannut että onnistuu kaikkein parhaiten kun laittaa tosi miedolla lämmöllä ja maltaa sen vaan olla ennen kuin alkaa kääntämään :) (huomasin nyt tuossa pöydällä banaanin, se voi ehkä kohta löytyä pannulta ;) )

      Ihanaa Sunnuntaita sinnekin :)
      Ja kiito vinkistä, luulen onnistuneeni muokkaamaan asetuksia niin että sanavahvistus on nyt poissa päältä. Amatööri mikä amatööri ;)

      Poista