lauantai 6. huhtikuuta 2013

Nro.1 Ensimmäinen Alku Tunnustus Haave Tavoite

Jos ensin kertoisin pari sanaa itsestäni, tunteelline, värikäs, ajoittain itsekäs, tempperamenttinen, vaativa, värikäs, kannustava, toiminnallinen, haaveilija, pilkuntarkka, huoleton, huolehtiva, kiukuttelija ja ilakoija. Kai kaikki nämä sanat kuvaavat ajoittain meitä jokaista, mutta nämä sanat tulvivat mieleeni ensimmäisenä kun ajattelin itseäni. Pois jättämättä niitä huonoimpia piirteitäkään ;)

  Miettiessäni blogin perustamista ja julkisesti painon pudotus projektistani kirjoittamista jotenkin paloin halusta, mutta toisaalta en tiennyt mistä aloittaa, varsinkin kun elämäntapa remonttia on takana jo melkein vuosi. Ensimmäinen kirjoitus on varmasti se vaikein, mitä kirjoittaa ja mikä on se oikea tapa? mikä ketäkin kiinnostaa? Sitten sen päätin: minä vain kirjoitan, kirjoitan tänne asioita joista haluan kirjoittaa, ihanista ja ei niin ihanista asioista. Painonpudotuksesta, hyvinvoinnista, kegistä, vaatteista, matkoista, koirasta ja kaikesta mitä elämässä tapahtuu. Pääasiassa kuitenkin painonpudotus projektistani, urheilusta, terveellisestä ruoasta sekä dietistä.

Mistä lähdettiin ja missä ollaan nyt:

Kuvia lähtötilanteesta, viime kesältä.
Keskikesän juhlaa vietittiin värikkäästi, mutta melko tuhdissa kunnossa.
Ei aivan istunut nämä housut vielä 1.7.2012

Mutta jo 31.7.2012 menivät jo hiukan paremmin :) nykyyän ne on jo aivan liian isot ;)
Nyt kyllä nolottaa, mutta tuodaan totuus julki! Ei ne vaan mahtunut, ei sitten millään.
Mutta niin se vaan koitti sekin päivä, että housut vihdoin mahtuivat ja nappikin meni kiinni ;)

2012 Kesäkuussa aloitin projektini, silloin rankan kevään jälkeen huomasin vaa´alle astuessani paino huinivan jo melkein sadassa, vain kahta kiloa vaille. Kauhistuksesta päästyäni tiesin että asialle on nyt tapahduttava jotakin, vaikka olinkin liikkunut säännöllisesti  ruoka puoli oli  retuperällä.
Päätin myös että jumppapirkon ura saa jäädä toistaiseksi tauolle ja tämä tyttö siirtyy salin puolelle. Siitä se ajatus sitten lähti, kesä ja syksy kului kevennellessä ja paino tippuikin tasaiseen tahtiin, syksyllä oli muutamia reissuja jotka hieman hankaloittivat projektia, mutta liikunta pysyi kokoajan säännöllisesti mukana ja aloin päästä myös jyvälle saliharjoittelusta.
Tammikuussa aloitin fitfarmilla superdietillä jonka kesto oli 6 viikkoa ja siitä sitten toiset kuusi viikkoa superdietti extraa. Niistä sai taas hyvää lisäpotkua ruokavaliohin, sekä uudet erillaiset todella tehokkaat saliohjelmat.
Kesään mahtui niin mökkeily, rentoilua kuin pitkiä lenkkejäkin.
Syksyinen matka kiinaan ystävän luokse toi haastetta sekä piristystä laihduttajan arkeen, onneksi kiinassa käveltiin paljon ja kuntosalikin löytyi ihan kulman takaa :)
Dietti muija Laivalla kera omien eväiden :D oliskohan ruokalistalla ollut parsakaalia sekä jauhelihaa ;)


Tänään 18 kiloa kevyempänä olo on onnellinen, vaikka matkaa tavoitteeseen on vielä melkein toinen mokoma tiedän että onnistun. Olen oppinut paljon, vaikkakin tie on ollut vaikea. Välillä uskoa on koeteltu, mieliteot ovat välillä olleet valtavia ja välillä myös vallanneet, painon junnatessa on tehnyt mieli jättää leikki kesken mutta kun vaihtoehtona on ollut paluu entiseen, niin ei sitä vaihoehtoa ole ollut.




Reeniä Reeniä ;) posket punasena!

Namskis, välipalaa!!


Kertaus on opintojen Äiti!









Tervetuloa siis mukaan!! Hyvää oloa,rentoa elämää, liikunnan iloa, intohimoja!
Nyt sitä ollaan siis julkisesti lihavia ;)
Ihanaa Aurinkoista viikonloppua jokaiselle.

Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti