torstai 18. huhtikuuta 2013

Kesän Juhliin :)

Matkustin jo maanantai iltana Helsinkiin ystäväni luokse, koska tiistai aamuna aikaisin mulla alkoi kampaus koulutus siellä. Koulutus kesti 6 tuntia, ensi aamulla oli demo osuus jossa kouluttajat tekivät kampauksia ja kertoivat tulevista ja vallitsevista trendeistä. Iltapäivällä lounaan jälkeen olikin sitten meidän vuoro testailla kuultua ja opittua kouluttajien opastuksella :)

Tarjolla oli aamiaista.

Mun aamupala näyttikin sitten rahkan sijaan tältä.. Aika terveelliseltä kuitenkin ;)

Kouluttajat työssään.













Tulevan kesän kampauksissa nähdään paljon lettejä, avonaista kiharaa, sekä aika rajujakin juttuja.Kampaukset saavat olla myös isoja ja näyttäviä, riippuen paljon kantajasta sekä juhlasta.


Kampauksiin voi käyttää mitä ihmeellisimpiä valkkeja, esim tuollainen sieni tai lampaan villa sopii hyvin.



 







Myös koristeet ovat selkeästi tulevan kesä juttu. Helmet, sulat, kukkaset, timantit... Vain taivas on rajana, kaupungilla kulkiessa kannattaa pitää silmät auki hiuskoristetta etsiessä. Esim tiimaristakin voi tehdä mitä ihmeellisimpiä löytöjä ;)


Mun haasteena tälle kampaukurssille olivat painetut laineet, olen viimeksi tehnyt niitä koulussa ja siitä nyton jo aikaa :D Ne on todella haastavat toteuttaa ihan normi liiketyössä ja nyt taas muodin toistaessa itseään kuulee niitä aina aika ajoin kysyttävän... ja se saa ihon kananlihalle ;)
Niinpä halusin saada niihin hiukan vinkkiä.
Laineet odottvat aukikampausta ja muotoilua....

Tein laineiden pohjan ihan perinteisillä sormikiharoilla, jotka kuumennettiin raudalla. Jäähtymisen jälkeen aukikammattiin ja muotoiltiin ja laitettiin asettumaan klipsien alle... sen jälkeen vielä kerran aukikammattiin ja muotoiltiin ja kiinnitettiin. Hermoja raastavaa hommaa, mutta kun tän jutun osaa on lopputulos todella kaunis.

Painettuja laineita. (aaargh miten haastavaa :D )
Vanhaa kunnon kreppausta, saadaan volyymiä kampauksensisälle ;)








Kyllä siinä jotain pientä lainetta näkyy, harjoitus taitaa tässä keississä tehdä mestarin ;)
Viimeistelyä vaille valmis, silotukset, kiillotukset ja kukka koristeeksi niin senjorita on valmis juhlimaan ;)

Factoryn salaatti.

Illallis salaattia Factoryssa, siellä on mahtava salaattii baari. Voin suositella todela lämpimästi!6 täytettä, hinta 10e ja täytteiden valikoima on valtava. Tarkemmat tiedot paikasta löytyy täältä.


Tässä vielä kuvat päivän päätteksi tehdystä pikakampauksesta, ruusukkeet otsalla ja punottu ponihäntä. Toimii :)




Millaiset kapaukset ovat sinun makuun, lettiä, kiharaa vai rajua keesiä? :)
Motivaation ja treenin täyteistä loppuviikkoa jokaiselle!!!

<3 Janika
 






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti