torstai 18. huhtikuuta 2013

Karusoma <3

Tiistaina ollessani Helsingissä käväisin myös Karusoman studiolla, luin ensimmäisen kerran karusoman konseptista ihanan Annan boligista ( Annan blogin löydät tästä) joskus viime lokakuussa. Näin värejä rakastavana ihmisenä taulut ovat mun mielestä niin ihania ja niiden värien muodostamat kuvat kiehtovia, jotenkin noita tauluja ei kyllästy katselemaan :)


Karusoma on kotimainen taide konsepti, jonka taroituksena on tuoda korkealaatuinen maalaustaide kaikkien ulottuville. Jos massatuotettu sisustus taulu, juliste tai isoäidin vanha merimaisema taulu ei ole se omin juttu, niin Karusoma voi olla juuri oikea ratkaisu. (info lainattu Karusoman sivuilta)
Tarkemmin tutustumaan Karusoman sivuille pääset tästä. Sieltä voit lukea enemmän Karusoman toiminnasta ja ideasta sekä ihastella ihania taideteoksia. :)
Mun lemppari, mustalla pohjalla pinkkiä <3
Studion lattia on hauskasti  väreissä :)Työn alla.


Näistä pinkeistä yksilöitä lähdettiinkin ideoimaan MUN taulua :) Olen ollut omasta kodistani pois pian 6 kk, se on ollut vuokralla ystäväpariskunnallani.. Heidän talonsa valmistuu toukokuun loppuun mennessä, jolloin pääsen takaisin kerrostalo kaksiooni :) Tarkoituksena olisikin, että silloin sinne muuttaisi myös yksi Karusoma! Valitsin taulun pohjaväriksi mustan ja muiksi väreiki pinkkiä, valkoista ja hopeaa. Innolla odotan koska ensimmäiset luonnokset taulusta tippuvat sähköpostiini.
Tästä kuulette siis varmasti lisää, kunhan saan itseni ja taulun kotiutettua.


Eihän näitä värejä voi vastustaa!

Entäs näitä värimuodostelmia?


Suunnittelua!

Yksinkertaisesti kaunista.

Mitä mieltä sinä olet Karusomasta? Tauluista? Väreistä? Ideasta?

Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

<3 J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti