sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

SuperTreeniä,SuperDiettiä,SuperPorukka :)

Sunnuntaiaamuna aikaisin auto starttasi kotipihasta, ja jo klo 10.13 olinkin tampereella. Luvassa olisi taas mielenkiintoinen muutama tunti energisen porukan kanssa.
Innokkaana wolfille jo heti aamusta :)

 Olin siis menossa jo toistamiseen tänä vuonna  Fitfarmin tapaamiseen, superdietti ryhmäläisille tarkoitettuun yhteistapaamiseen/yhteistreeniin. Päivä alkoi ensin Bodyactionilta, siellä Jutta kertoili erilaisista apuvälineistä salitreeniin, sekä lisäravinteista. sen jälkeen kun porukka oli saanut tarpeekseen shoppailusta siirryimme Wolf fitness clubin tiloihin.
Tarjontaa Bodyactionilla.




   

Siellä kokoonnuimme porukalla isoon peilisaliin, jokainen valitsi painot oman tasonsa mukaan.
Ennen treeniä oli vielä vapaata jutustelua Jutan ja Bullin kanssa. Jokainen sai esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Jutta ja Bull vastailee kysymyksiin.

Herkku välipalaa Pukkarissa :D





Kuka tunnistaa tämän tyypin? On ainakin mun idoli :) niin hienon työ on mies tehnyt oman hyvinvointinsa eteen!
 Tapasin Tamperella myös Marian, Mariaan olen tutustunut facebookin kautta tammikuun jälkeen, kun aloitimme samaan aikaan fitfarmin superdietillä. Nyt näimme ekaa kertaa ja oli kyllä mahtava nähdä pimatsu livenä! Maria on tammikuusta kevennellyt itseään jo huimat 18 kiloa, huippu saavutus.
Fiilistellään Marian Kanssa alkavaa treeniä :)

Mun mielestä mikään muu ei ole niin tärkeää kuin vertaistuki ja samanhenkisten ihmisten löytäminen. Se on sanomattakin selvää että tällaisella pitkällä taipaleella tulee vaikeita hetkiä ja repsahduaksi ja silloin ne ihmiset jotka tukevat,tsemppaavat ja potkivat persuksille ovat kultaakin arvokkaampia :) 

Maria pääsi onnellisena Jutan ja Bullin kainaloon.



Siinä meitä reippaita, mahtavia naisia oli iso poppoo ja varmasti yli 300 pudotettua kiloa :)

 Päivä oli kaikenkaikkiaan todella onnistunut! Vaikka aamulla väsytti ja auton rattiin  tarttuminen tuntui tylsältä, niin kyllä kannatti lähteä. Nyt on taas niin intoa ja motivaatiota piukassa tämä flikka, että huh huh!
Kulunut viikko on ollut taukoa urheilusta ja dietistä kun olin kipeänä mutta onneksi olin samaan aikaan lomalla niin siinä meni kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)
Huomenna alkaa todellinen lähtölaskenta ja olen kaavaillut itselleni haasteen! Kirjoittelen siitä huomenna paremmin... Ihanaa palata taas tuttuun ruokavalioon ja päästä lenkille ja salille.
Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle ja isosti tsemppiä omiin haasteisiin :)

Janika





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti